Despre noi

Nu suntem primul si cu siguranta nici ultimul website care ofera informatii despre cursul valutar. Incercam insa sa o facem intr-o maniera noua ce presupune prezentarea informatiei intr-un mod concis si placut din punct de vedere vizual.

NU va prezentam cursul valutar ingramadit intr-un colt al paginii, scris cu marime mica a fontului, inconjurat de reclame si zeci de imagini, cu grafice imposibil de inteles, asezonat cu stiri financiare si facturiere online.

Facem exact invers, va oferim doar cursul valutar al Bancii Nationale a Romaniei, al Bancii Centrale Europene si al principalelor banci din Romania, fix in mijlocul paginii, scris mare si usor de identificat vizual fiecare valuta in parte, cu putine reclame incluse in pagina si cu grafice usor de inteles. Pentru o flexibitate mai mare avem flux rss si widget-uri pentru Google Homepage, bloguri, forumuri si site-ul tau. Accesul mobil este o necesitate in ziua de astazi asa ca il avem si pe acesta, atat sms, wap cat si formatat special pentru Windows Mobile.


Toate acestea inseamna Valutar360, un proiect A & A Media S.R.L.